Nova vest
Fudbal 2

9.10.2024.

14:25

Dok se rešava sudbina Partizana, Milošević odveo igrače van zemlje

Posle trodnevne pauze, fudbaleri Partizana odlaze na mini pripreme u Etno selo Stanišići nadomak Bijeljine, Republika Srpska, gde će provesti četiri dana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Partizan

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Kako bi se nastavio pozitivan niz u utakmicama koje dolaze, a koje će biti posebno izazovne za crno-bele, šef stručnog štaba - Savo Milošević, je odlučio da napravi svojevrsni team building, uz svakodnevne treninge, kako bi se igrači još bolje upoznali, postali homogeniji i spremili se za nastavak prvenstva u nacionalnom prvenstvu.

Sa ekipom nisu Aleksandar Jovanović, Kevin Arijaga, Nihad Mujakić, Žoao Grimaldo, kao i Mateja Stjepanović, Nemanja Trifunovič i Vukašin Jovanović, koji imaju obaveze sa nacionalnim selekcijama.

Priliku da treniraju sa prvim timom tokom boravka u Stanišićima su dobili naši omladinci- Uroš Filipović i Mihailo Radić.

Crno-beli se u Beograd vraćaju u subotu.

Do tada bi trebalo da bude jasnija slika oko daljeg funkcionisanja kluba, pošto će u petak na SC "Teleoptik" biti održana Skupština na kojoj bi dužnosti trebalo da budu razrešeni predsednik Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura i svi članovi Upravnog odbora.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Erdogan naredio: Blokirano

Turska je blokirala pristup platformi za razmenu poruka Discord, saopštila je Uprava za informacione tehnologije i komunikacije te zemlje.

Tanjug

10:20

6 h

Novo Sport Video Menu