Nova vest
Fudbal 1

8.10.2024.

14:23

Zvanično: Lalatović u Vojvodini

Nenad Lalatović i zvanično je predstavljen kao trener Vojvodine.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Nenad Lalatović i zvanično potpisao ugovor sa novosadskom ekipom.

"Nakon jučerašnjeg sastanka UO na kom je doneta odluka o imenovanju Lalatovića za novog šefa stručnog štaba, on je danas i zvanično potpisao ugovor na dve godine i na klupi Vojvodine debitovaće po treći put na meču protiv Jedinstva posle oktobarske reprezentativne pauze.

Inače, u prošlom Lalatovićevom mandatu član UO bio je Ljubomir Apro, a tada su, 2020. osvojili trofej u Kupu Srbije. Takođe, sadašnji sportski direktor Marko Jovanović i Nenad Lalatović imali su već jednu uspešnu saradnju, pošto su predvodili niški Radnički do istorijskog drugog mesta u Super ligi Srbije.

Za kraj tu je i važan podatak da je Lalatović trener sa najviše pobeda u istoriji Vojvodine, te mu klub ovom prilikom želi još mnogo trijumfa i novih trofeja na klupi „stare dame“.

Promocija novog šefa stručnog štaba, Nenada Lalatovića, održaće se u sredu, 9. oktobra u 11 časova u prostorijama FC Vujadin Boškov"
, rekli su iz Vojvodine.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu