Nova vest
Fudbal 2

7.10.2024.

12:41

Epilog haosa u Užicu: Zatvor, novčana kazna i zabranjeno prisustvo utakmicama za huligane

Četvorica mladića osuđena su na zatvorske i novčane kazne zbog incidenata koji su se dogodili na utakmici između FK Borac 1926 iz Čačka i FK Voždovac iz Beograda, održanoj 5. oktobra na stadionu "Radomir Antić" u Užicu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Po skraćenom postupku, sudija Prekršajnog suda u Užicu izrekao je presude: J.R. (32) iz Beograda, N.L. (24) iz Beograda i V.M. (40) iz Podgorice dobili su po 10 dana zatvora i novčane kazne od po 140.000 dinara, dok je O.D. (18) iz Beograda kažnjen sa 10 dana zatvora i 120.000 dinara.

Takođe, sva četvorica dobili su jednogodišnje zabrane prisustvovanja utakmicama FK Voždovac.

Incident se dogodio u 23. minutu utakmice kada su pomenuti navijači neovlašćeno prošli kroz ulaz predviđen za hitne službe i krenuli ka severnoj tribini, gde su se nalazili navijači FK Borca 1926.

Došlo je do manjeg sukoba između dve navijačke grupe, a ubrzo zatim i sa policijom koja je brzo intervenisala. Na sreću, u ovom incidentu nije bilo povređenih.

Nakon hapšenja, osuđenima je suđeno po ubrzanom postupku, a kazne su odmah sprovedene u delo. J.R., N.L., V.M. i O.D. su već sprovedeni na izdržavanje zatvorskih kazni, dok im istovremeno teku i zabrane prisustva na sportskim događajima.

 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

1 h

Novo Sport Video Menu