Nova vest
Fudbal 2

7.10.2024.

10:11

Piksi objasnio zašto nema Vlahovića i SMS VIDEO

Selektor Srbije Dragan Stojković obrazložio je zašto na spisku nema Sergeja Milnkovića Savića i Dušana Vlahovića.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92.sport

Piski je upitan  o SMS  Vlahoviću, zašto sada nisu ni na širem spisku.

"Da javnosti objasnim situaciju oko ovih igrača koje smo pomenuli. Njihov nedolazak je zajednički dogovor između mene i njih, naravno da smo razgovarali, obavio sam razgovor sa Dušanom Vlahovićem. Bili su to privatni, familijarni problemi, u to ne ulazim. Ono kada može da ih reši je vreme kada je reprezentativna pauza, ja to poštujem. Ono što javnost treba da zna, jeste da nije problem ni reprezentacija, ni Savez, ni selektor", rekao je  Stojković.

"Što se tiče Sergeja, takođe sam razgovarao sa njim i doneli smo odluku da preskoči ovaj termin. Verujem da će već u novembru biti na psihičkom planu spreman da se priključi reprezentaciji. To je dogovor između mene i njih. Za Vlahovića mislim da za sledeće okupljanje neće biti problema, ali videćemo naravno".

Izvor: B92.sport

Na širem spisku našao se Alkesandar Mitrović.

"Što se Mitrovića tiče, pričao sam sa njim. Ja pre objavljivanja spiska obavljam razgovore sa dosta igrača, da bih video u kom su stanju, što se povreda tiče, kako se osećaju. Direktno dobijem informaciju i potrvrdu sa njihove strane po pitanju njihovog stanja. Na osnovu toga se pravi spisak i stavljaju se igrači ili ne stavljaju. Bilo bi ružno da ih stavim na spisak, a oni ne dođu. Mitrović je potvrdio da se oseća odlično, da više nema problema sa zadnjom ložom kao prošlog meseca. Imao je rehabilitacije, nije mogao te utakmice da igra, ali je bolja situacija nego pre mesec dana. Da stavljam tvoje ime na spisak ili ne, rekao mi je naravno. Rekao je da dolazi danas kao i svi drugi", dodao je Piksi.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu