Nova vest
Fudbal 1

6.10.2024.

12:10

Natho: "Moramo da uzmemo stvari u svoje ruke"

Fudbaleri Partizana, predvođeni novim šefom stručnog štaba - Savom Miloševićem, ostvarili su pobedu od 4:1 protiv Tekstilca iz Odžaka.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Golove su postigli Ibrahim Zubairu u 39. minutu, Bibars Natho u 51. Gajas Zahid u 62. i Nemanja Nikolić u 89.

Posle ove utakmice, utiske je izneo Bibars Natho, Izraelac koji je dobio ovacije prilikom izlaska sa terena u 70. minutu.

“Svi znamo da smo bili u jednom nezgodnom momentu i sada smo morali da uzmemo sve u svoje ruke, preuzmemo odgovornost i poguramo sebe do pobede. I u prošloj utakmici smo odneli pobedu, danas je to 4:1, moglo je biti više, jer smo u prvom poluvremenu imali još dve-tri šanse za pogodak. Ali na kraju, ovo je dobar rezultat za nas", rekao je Natho za sajt Partizana.

Srećan je Natho i zbog navijača.

“Naravno, navijači su takođe dugo čekali da uživaju  i vide dobru utakmicu i fudbal, jer dugo nismo bili u dobroj formi i sada smo im priredili lepe momente i srećan sam zbog toga.”

Ibrahim Zubairu je upisao prvenac u crno-belom dresu.

“Za mene je ovo bilo neverovatno veče i samo želim da ovako nastavim i ja i ekipa, da dajem još golova i da asistiram", rekao je Zubairu.

"Partizan je veliku klub u kojem je pritisak ogroman i u kojem je potrebno vreme da se na sve prilagodite. Samo želim da ovako nastavim!”

Zubairu je na kraju poručio da gol posvećuje svojim roditeljima, koji još uvek nisu imali priliku da dođu u Beograd.

Svoj debi na ovoj utakmici imao je i Pako Furer.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu