Nova vest
Fudbal 5

6.10.2024.

9:54

Nikolić o proslavi ispod Juga: "Zbog osobe koja me poštovala, a ja sam je razočarao" VIDEO

Nemanja Nikolić je golom u poslednjem minutu stavio tačku na ubedljivu pobedu Partizana nad Tekstilcem 4:1.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Crno-beli su na taj način vezali drugi trijumf, u prvoj utakmici od kako je na klupu ponovo seo Savo Milošević.

"Nadam se da se podižemo. Mislim da smo bili kvalitetniji od Tekstilca i od Mladosti iz Lučana, uz dužno poštovanje da mi neko ne zameri, mislim da smo kvalitetniji od njih, pobedom protiv Lučanaca smo prekinuli loš niz, posle sedam, osam utakmica bez pobede, dobili na samopouzdanju. Vratilo nam se da postignemo četiri gola, da bezbrižno privedemo utakmicu kraju, čak i u Lučanima je bilo malo nervoze, ali sada je sve dobro", rekao je Nikolić posle utakmice.

Sa novim trenerom je sarađivao samo par meseci pred kraj sezone 2018/2019. nakon čega ga je Milošević "precrtao" i poslao u Vojvodinu.

"Sarađivao sam sa Savom, ali sam otišao u Vojvodinu na kraju. Mislim da će nam doneti to što mi posedujemo. Imamo veliki kvalitet što smo pokazali i danas. Bili smo malo u grču, ali smo se posle malo opustili i pobeda je legla kao kec na deset".

Nikolić kaže da nije vreme za radovanje.

"Videli ste šta se sve dešavalo protiv Crvene zvezde. Nemamo prava mnogo da se radujemo jer smo osramoćeni u derbiju. Sumiraćemo utiske prvo na zimu, a onda i u maju. Red, rad disciplina, korak po korak...".

Na kraju je objasnio svoju proslavu gola, jer je otrčao pred potpuno praznu južnu tribinu, pao na kolena i slavljenički podigao ruke.

"Imao sam problem sa prstom, radovanje sam obećao prijatelju. Gol posvećujem osobi koju me mnogo poštovala, a ja sam je razočarao", poručio je Nemanja Nikolić.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
iOS

Loše se prodaje

Prema navodima analitičara, novi iPhone 16 se ne prodaje onako dobro kako se očekivalo.

B92

8:10

3 h

Novo Sport Video Menu