Nova vest
Fudbal 2

5.10.2024.

20:38

Milošević posle debija: "Ovo je bolje nego što sam očekivao"

Novi-stari trener Partizana Savo Milošević je bio zadovoljan i sa osmehom nakon povratničkog debija u Humskoj i pobede nad Tekstilcem rezultatom 4:1 (1:1).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Obzirom na celokupnu situaciju, i rezultatsku i psihološku koju smo zatekli u klubu, ovo je i više nego što sam očekivao. Očekivao sam više problema. Momci su uspeli da sprovedu sve štosmo radili u prethodna četiri dana i ispoštovali od početka do kraja. Mislim da smo i u prvom poluvremenu zaslužili da vodimo, to sam i rekao igračima u svlačionici i ako nastavimo ovako, nećemo imati problema. Sve je ovo proces. Rezultati najbolje rešavaju krizu. Dobra stvar je što imamo pauzu, ali nismo izašli iz krize, ima još puno stvari koje možemo bolje. Ovo je već danas bilo solidno, rekao sam da ekipa može bolje i može i od ovoga bolje. Ali ne može tako brzo. Što se tiče taktičkog dela i voljnog momenta, ispoštovali su sve od prvog do poslednjeg igrača, sve što smo tražili", rekao je Milošević.

Penal iz utakmice u utakmicu se dešava Partizanu.

"To su očigledno neke stvari koja su zaoštavština i nemoguće je da se sve isprave. Dobra stvar je što nismo danas platili veliku cenu. To su individualne greške koje će se smanjiti kada budu imali više samopouzdanja. To je i bilo za očekivati. Dolaze utakmice i protivnici koji će predstavljati mnogo veći izazov. Idemo korak po korak, ne smemo da letimo, ovo danas je bilo dobro. Imamo još puno utakmica do decembra. Dobro je da možemo da nastavimo u dobroj atmosferi, jer stvari mogu malo da se ubrzaju".

Osmeh je na licu?

"To je neko moje viđenje stvari. Ovako psihološki stresan posao je dovoljno stresan spolja, da bi mi sami sebi pravili  pritisak. Mogu stvari da se rade ozbiljno i disciplinovano, ali sa osmehom na licu. Ta pozitivna energija je preduslov da dođe do poboljšanja. Na kraju, ta atmosfera među igračima dolazi od nas iz stručnog štaba. Biću ja još zadovoljniji, kada dođu bolji rezultati i igrači će se smejati, mada ja već sada insistiram na tome", zaključio je Savo Milošević.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

Vaterpolo

Novi Beograd bolji od Jadrana

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su posle boljeg izvođenja peteraca Jadran iz Splita rezultatom 18:17 (4:2, 0:1, 3:4, 4:4, 7:6), u meču drugog kola Regionalne lige.

Tanjug

23:45

12 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu