Nova vest
Fudbal 1

29.9.2024.

19:02

Vukašinović: "Handirao sam Stanojevićevim kartama – ovo je za njega!"

Vršilac dužnosti trenera Partizana Branko Vukašinović istakao je zadovoljstvo posle pobede nad Mladosti u Lučanima rezultatom 3:1.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Obzirom na veličinu kluba u kom se nalazimo, ova pobeda je samo blaga stabilizacija, iako je ova pobeda izvojevana na muški način, kvalitetnom igrom, i u ofanzivnom i u defanzivnom aspektu", rekao je Vukašinović za "Arenasport".

Već u ponedeljak će Partizan preuzeti novi-stari trener Savo Milošević.

"U svakom slučaju je novi list za Partizan. Novi trener, novi list. Ako bude doneo ono što je ranije Partizanu, biće dobro, ja se nadam da hoće".

Iskoristio je priliku da još jednom oda priznanje bivšem šefu struke Aleksandru Stanojeviću.

"Veoma sam srećan što sam predvodio ovu ekipu, koja je pobeđena. Pobedio sam ovu utakmicu na Stanojevićeve karte. Handirao sam na njegove karte. To je čovek koji je radio svo ovo vreme. Iako znam da on ovo ne voli, može da se protumači i kao patetika: Sale pozdrav, ova pobeda je namenjena tebi", rekao je Vukašinović i zaključio da je dogovor da će ostati u stručnom štabu kod Sava Miloševića.

Mladost ostaje na visokoj trećoj poziciji sa 19 osvojenih bodova, dok je Partizan sa dve utakmice manje na šestom mestu sa 14 bodova.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu