Nova vest
Fudbal 3

29.9.2024.

17:04

Preminuo srpski fudbaler (33)

Bivši fudbaler Javora iz Ivanjice Nikola Vujović preminuo je u 33. godini života nakon duge i teške borbe s opakom bolešću.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Tu informaciju objavio je Fudbalski klub Javor, koji se na Instagramu oprostio od svog nekadašnjeg prvotimca.


"U trideset trećoj godini napustio nas je Nikola Vujović, prvotimac i dete Javora. Nikola je izdanak našeg grada i kluba. Karijeru je započeo kao član mlađih selekcija Javora u kom je zapisao i prvi nastup na profesionalnoj sceni. Nosio je dres i beogradske Lokomotive, Železnika, OFK Mladenovca i Žarkova. U čuvenoj milanovačkoj utakmici i istorijskom uspehu Javora u finalu Kupa Srbije 2015/16, Vujo je bio jedan od naših fudbalera koji su na terenu pokazali hrabrost i junaštvo Partizana", stoji u objavi FK Javor.

"Od avgusta prošle godine vodio je bitku van terena, protiv najteže bolesti. Preminuo je juče u Solunu, u toku procesa lečenja. Fudbalski klub Javor izražava saučešće porodici i šalje snagu za ovoliko tugu. Članovi kluba, saigrači, navijači i svi poznanici pamtiće ga po njegovom hrabrom srcu i sjajnom osmehu. Počivaj u miru, Nidžo", navodi se.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

3 d

Novo Sport Video Menu