Nova vest
Fudbal 1

29.9.2024.

10:30

Još jedan "klinac" produžio ugovor sa Zvezdom

Veljko Milosavljević, štoper koji trenira sa prvotimcima Crvene zvezde, a utakmice igra za Grafičar, potpisao je novi ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Crvena zvezda

Još tri godine će biti na "Marakani", što je maksimalna moguća dužina trajanja za maloletne igrače.

Milosavljeviću su na ugovoru prvi čestitali predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela koji je govorio o kvalitetima talentovanog štopera.

"Milosavljević je talentovan igrač, pripada generaciji 2007 od koje mnogo očekujemo i iz koje se nadamo da će u prvi tim biti promovisano dosta fudbalera. Veljko je jedan od njih, jer je već duže vreme priključen prvom timu, a uz to je prošao i nekoliko puta pripreme sa seniorima, te ostavio odličan utisak i debitovao. Trenutno je na dvojnoj registraciji u Grafičaru, a pred njim je svetla budućnost i ugovor je došao kao nagrada za trud, rad i talenat. Ugovor treba da mu bude podsticaj da radi još više i bolje", rekao je Mrkela.

Presrećan zbog novog ugovora sa voljenim klubom bio je Milosavljević.

"Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Debitovao sam prošle sezone, potom odigrao još jednu utakmicu, a želja mi je da i ove takmičarske godine ubeležim minute. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar. Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi naravno i utakmice Lige šampiona za mlade. Već u utorak igramo protiv Intera i potrudićemo se da ostvarimo pozitivan rezultat, "rekao je Milosavljević.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Novo Sport Video Menu