Nova vest
Fudbal 13

28.9.2024.

17:52

OFK odstranio Gobeljića iz tima!

Desni bek OFK Beograda Marko Gobeljić je na 174. "večitom" derbiju slavio na severnoj tribini ubedljivu pobedu Crvene zvezde nad Partizanom, zbog čega je usledila reakcija i kazna.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Nekadašnjeg desnog beka srpskog šampiona kamere su snimile na severnoj tribini sa navijačima crveno-belih, a na poziv Gelora Kange sišao je i na atletsku stazu i sa megafonom u ruci vodio navijanje.

"Romantičari" su već u narednoj utakmici protiv IMT-a u Zaječaru suspendovali Gobeljića, koga nema u ekipi.

Nije pomoglo ni nedavno javno izvinjenje Gobeljića, koji se pokajao zbog svog gesta na derbiju u ponedeljak.

"Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio".

"Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja".

"Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima", poručio je Gobeljić u pisanoj izjavi.

Videćemo da li će se Gobeljić vratiti u tim OFK 4. oktobra protiv Radničkog u Nišu.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

2 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

7 h

Novo Sport Video Menu