Nova vest
Fudbal 19

28.9.2024.

13:49

Zvezda predstavila treći dres – na njemu "JNA" FOTO

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je treću garnituru dresova u kojoj će igrači tog kluba nastupati u sezoni 2024/25.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

U osnovi bele boje, treći dres krase detalji u zlatnoj.

"Novi klasik je stigao! Sa tradicijom koju nosimo u srcu, spremni smo da ispišemo nove stranice uspeha. Ponosni na istoriju, nastavljamo tradiciju. Predstavljamo vam treću garnituru dresova. Obucimo ga s ponosom i pokažimo šta znači biti deo Zvezdine istorije", stoji u objavi kluba na društvenim mrežama.

Kako je tradicija tema ovog dresa, nema boljeg njenog predstavnika od prve "zvezdine zvezde" Rajka Mitića.

Fotografija upravo sa jednog meča fudbalera, po kom nosi naziv stadion Zvezde, se nalazi na dresu. Na njoj se u pozadini vidi da je reč o stadionu "JNA", na kom su fudbaleri Zvezde igrali mečeve prvih 18 godina svog postojanja.

Podeli:

Komentari 19

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

3 h

Novo Sport Video Menu