Nova vest
Fudbal 3

28.9.2024.

10:52

Milojević o suđenju posle sporne odluke: "O tome ne treba pričati" VIDEO

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, nije hteo da se bavi suđenjem posle pobede u duelu sa ekipom Železničara (2:1) u meču 10. kola Superlige Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Meč je obeležila i odluka arbitra Srđana Jovanovića da ne dodeli penal crveno-belima, nakon što je Bruno Duarte oboren u protivničkom šesnaestercu posle guranja sa leđa Milikića.

Jovanović punih 17 meseci nije delio pravdu na Zvezdinim mečevima pre meča sa Pančevcima.

Milojević nije želeo da se oko te situacije diže prašina, iako je isprva burno reagovao.

"Ne, ne. To je sve u sklopu igre. Imam poverenje u sudije i organizaciju.Sve je bilo fer i korektno, o tome ne treba pričati", rekao je Milojević posle meča.

Iznenađenje je bilo ime Jegora Pruceva na spisku startnih 11 i to na mestu desnog beka.

"Nisam ja nikog nagradio, ja ne nagrađujem. Odavno sam ja hteo da mu dam šansu. Dete je zaslužuje, ali spletom okolnosti nije dobio minute. Nije bilo prostora. Sada se otvorilo. Jako sam zadovoljan njegovim performansom i igrom. On će napredovati i biće sve bolji i bolji. Znate da imamo problem sa bekovima. Sva sreća, pa se Milan Rodić vratio. Kuburimo tu. Prucev može mnogo da nam pomogne", nastavio je Milojević.

Nemanja Radonjić je u finišu meča dobio priliku i bio jedan od najzaslužnijih što je Zvezda osvojila sva tri boda.

"Radonjić ima poseban režim kada je u pitanju dobar trening. On je više u naporu. Odlučili smo da mu damo šansu, dobili smo dozvolu da možemo da ga koristimo. Nemamo mi druge igrače. Mora da istrpi", zaključio je Radonjić.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

57 min

Novo Sport Video Menu