Nova vest
Fudbal 0

27.9.2024.

23:55

Stevanović: "TSC je svakako ekipa iz vrha srpskog fudbala"

Fudbaler Čukaričkog Miladin Stevanović govorio je pred derbi duel devetog kola Superlige Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Oba tima u ovaj meč ulaze posle trijumfa u prošlom kolu, gde je Čukarićki bip bolji od Jedinstva, dok je TSC kao domaćin bio bolji od Novog Pazara. 

"Svi smo navikli na TSC koji je u vrhu tabele, kao ekipa koja je igrala specifičan fudbal sa Žarkom Lazetićem na mestu šefa stručnog štaba. Posle promene trenera imali su poteškoća na startu nove sezone, ali su sada pobedili Novi Pazar, to im je bila najbolja partija ove sezone. Ulaze i oni u neki bolji ritam, sigurno je da će uskoro biti ekipa nalik prošlogodišnjoj, kad su igrali fenomenalno. Iako trenutno nisu na tabeli na mestu na kojem bi želeli da budu, TSC je svakako ekipa iz vrha srpskog fudbala i juriće ponovo plasman u Evropu, bez obzira na lošiji start", rekao je Miladin Stevanović, koji je za Čukarički odigrao već 181 utakmicu.

Prethodne utakmice ova dva tima govore da je TSC bolji od Čukaričkog, dok je tim sa Banovog brda bio bolji 2021. godine. 

"Ne brine me to, iako se radi o činjenicama. Stvarno ne razmišljamo o tome, trudimo se da ovu sezonu igramo što bolje, ne razmišljamo o prethodnim, pa ni o skoru protiv TSC-a. I mi i oni igramo sada drugačije, a svakako da idemo na pobedu na našem terenu". 

Posle četvrtine šampionata, Stevanović je izdvojio i timove koji su ga vrlo prijatno iznenadili.

"Svakako su to timovi koji su trenutno ispred nas na tabeli, OFK Beograd i Mladost. Lučanci su krenuli u seriju odličnih rezultata i to sve sa teškim protivnicima, a u tom njihovom nizu smo bili i mi. OFK Beograd je tek ušao u Super ligu, većina tih ekipa se muči, ali oni su se izdigli, pokazali su da rade dobro i ispratili su ih rezultati", zaključio je zamenik kapitena Čukaričkog". 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

10 h

Novo Sport Video Menu