Nova vest
Fudbal 11

27.9.2024.

17:21

Partizan zakazao vanrednu sednicu; Vazura: "Ne bežim"

Fudbalski klub Partizan zakazao je vanrednu skupštinu za 11. oktobar.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Posle debakla u "večitom" derbiju, ovakav potez kluba sluti na odlazak onih na upravljajućim pozicijama.

Pre svih generalni direktor kluba Miloš Vazura.

"Istina je, zakazali smo sednicu Skupštine za 15 dana zaključno od danas, to znači 11. oktobra. S obzirom na činjenicu da se u medijima i javnosti pojavljuju brojne spekulacije, reći ću vam samo da će na tom sazivu klupski organi odlučivati o narednim potezima u Partizanu, pa i u vezi sa njegovim rukovođenjem, isto tako i o izboru novog rukovodstva. Jer, jedini organ kome ću podnositi izveštaj je Skupština, a ne određenim grupama ljudi koji se danima unazad javljaju u medijima", rekao je Vazura za "Telegraf".

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Kako kaže, prihvata odgovornost za situaciju u kojoj se klub nalazi.

"Niti bežim, niti želim da bežim od odgovornosti. Apsolutno sam svestan situacije u Partizanu, svestan aktuelnog momenta u kome se klub nalazi, svestan i mnogo drugih stvari, ali ću o svemu tome govoriti na Skupštini kada ću podneti i svoj izveštaj o radu. To je sve što želim da kažem i neću se više oglašavati do pomenutog zasedanja kada ću detaljno izneti svoje stavove", zaključio je Vazura.

Podsetimo, nedavno se u javnosti pojavila informacija da bi Milorada Vučelića na mestu predsednika trebalo da nasledi Rasim Ljajić, koga je predložila grupa igračkih legendi kluba.

Podeli:

Komentari 11

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

3 h

Novo Sport Video Menu