Nova vest
Fudbal 1

27.9.2024.

13:41

"Imamo potrebu za bodovima"

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da njegova ekipa ima težak raspored i potrebu za bodovima u predstojećoj utakmici protiv Radničkog 1923, u okviru desetog kola Super lige Srbije.

Izvor: Beta

Srdjan Stevanovic/Starsport

"Vidi se pomak kod nas. Do sada smo odigrali kako treba po jedno poluvreme protiv Čukaričkog i TSC-a. Nadam se da ćemo ovog puta i celu utakmicu. Momci rade izvanredno, daju maksimum i to mora da se reflektuje na terenu. Nadam se da ćemo obradovati naše navijače, koji su sjajni i nose nas u svakom meču", rekao je Sivić.

Radnički 1923 je šesti na tabeli sa 13 bodova, dok je Novi Pazar na 13. mestu sa osam bodova.

"Otkako sam došao, svima smo dali minimum dva gola. Isto će biti i protiv Kragujevčana. Oni su fajterska ekipa. Ostavljaju mnogo prostora, pa primaju malo više golova. Mnogo su ozbiljni ofanzivno. Igraju drugačije od svih ostalih, to je ruski rulet. Ipak, nema sumnje da se radi o kvalitetnom sastavu i treneru", ocenio je Sivić.

On je otkrio da zbog povreda ima dve dileme za startnu postavu.

"Konačno i Dino (Almedin Ziljkić) konkuriše za sastav. Sad je to već sasvim druga slika, očekujem da budemo mnogo jači. Neka Kragujevčani budu spremni za momka gladnog da se pokaže kući. Siguran sam da će Ziljkić mnogo da nam pomogne", konstatovao je Sivić.

Ofanzivni vezista Ziljkić nedavno se vratio u Novi Pazar iz iranskog Esteghlala.

"Pozdravljam sve naše navijače i pozivam ih da nas podrže do pobede. Protiv Čukaričkog i TSC-a smo pokazali da možemo da se suprotstavimo našim najboljima timovima. Dobra poluvremena sada treba produžiti na čitav tok utakmice. Ko je iz ove čaršije ili je bio ovde, taj zna koliko je teško igrati u Pazaru", naveo je Ziljkić.

"Moramo da verujemo da smo najbolji jer branimo boje ovog kluba. Ne znam šta da kažem za one što ne mogu da se nose s tim pritiskom. Lepše je pred navijačima nego pred praznim tribinama, to sam hiljadu puta ponovio u svakom od prethodnih klubova", dodao je on.

Novi Pazar i Radnički 1923 igraju u subotu od 18 časova na Gradskom stadionu.

Ulaznice su u prodaji danas do 16 časova i od 10 do 18 časova na dan utakmice, po ceni od 300 (istok) i 500 dinara (zapad).

Najvatrenije pristalice Novog Pazara mogu besplatno na sever. Slobodan ulaz na tribine predviđen je za starije od 65 godina, decu do deset godina i žene.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

Lige petice

Donaruma ne igra protiv Rena

Golman fudbalskog kluba Pari Sen Žermena Đanluiđi Donaruma neće igrati meč protiv Ren, a to se dešava nekoliko dana pred odlazak na meč protiv Arsenala u Ligi šampiona, saoopštio je pariski klub.

Beta

16:03

16 min

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

21 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

23 min

Novo Sport Video Menu