Nova vest
Fudbal 8

26.9.2024.

23:30

Savo Milošević se vraća u Partizan

Savo Milošević se vraća u Humsku, postaće novi trener Partizana, prenose "Novosti".

Izvor: Novosti

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Čelnici kluba iz Humske su uspeli da postignu dogovor sa 51-godišnjim stručnjakom koji je u svom prvom mandatu uspeo da osvoji Kup Srbije i da igra grupnu fazu Lige Evrope.

Poslednji trenerski angažman nekadašnjeg fudbalera i trenera Partizana bio je u reprezentaciji Bosne i Hercegovine, a tokom kratke karijere sa klupe je predvodio još samo ljubljansku Olimpiju, dok je 2011. kratko bio pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Crne Gore.

Miloševićev prvi radni dan u poznatom okruženju će biti ponedeljak, dok će ekipu na prvenstvenom gostovanju u Lučanima predvoditi dojučerašnji pomoćnik Aleksandra Stanojevića Bane Vukašinović, prenose "Novosti".

Podsetimo, Ivica Iliev, novi-stari sportski direktor Partizana, već je ranije pokušavao da vrati Miloševića u klub, posebno kada je Stanojević 2022. godine završio svoj mandat.

Milošević je tada inicijalno pristao, ali se ubrzo predomislio, što je izazvalo nezadovoljstvo među čelnicima kluba, posebno kod predsednika Milorada Vučelića.

Zbog toga je Iliev podneo ostavku, a na klupu je tada postavljen Ilija Stolica.

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

6 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

17 h

Novo Sport Video Menu