Nova vest
Fudbal 3

26.9.2024.

13:20

Otkriveni detalji: Partizan je hteo da Zvezdi ukrade "Mesija"

Prvi trener Andrije Maksimovića Nedeljko Dimitrijević je u razgovoru za "Sportski žurnal" otkrio da se za mladog "srpskog Mesija" interesovao i Partizan.

Izvor: Sportski žurnal

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Maksimović je zablistao u nedavnom "večitom derbiju", gde je pokazao svoj neverovatan potencijal, a njegov prvi trener se prisetio njegovih početaka, rekavši da se još tada interesovao i Partizan.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


"Među zainteresovanima je bio i Partizan, jer Andrija je dete koje se rađa jednom u sto godina. Sećam se prvog meča za Zvezdu na koji smo ga odveli otac Mirko i ja. Utakmicu na Zlatiboru pratio je direktor omladinske škole Dragan Mladenović, posle nekoliko dobrih poteza izustio je: Ovo što ima Maksimović nema naših pola prvotimaca. Potom dodao da Andrija nema osam godina, a na terenu deluje kao da ih ima dvadeset", otkrio je Dimitrijević. 

Svojim izvanrednim nastupom u derbiju, Maksimović je potvrdio svoj status jednog od najperspektivnijih mladih fudbalera u Srbiji, a sada ga očekuje i novi izazov — debi za seniorsku reprezentaciju.

Selektor Dragan Stojković Piksi uvrstio ga je na spisak za predstojeće utakmice, što je još jedan pokazatelj koliko se od Maksimovića očekuje u budućnosti.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

9 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

20 h

Novo Sport Video Menu