Nova vest
Fudbal 0

25.9.2024.

23:30

Prucev hoće da se dokaže navijačima: Želim ih u petak na "Marakani"

Jegor Prucev, perspektivni vezni fudbaler Crvene zvezde, govorio je o predstojećem meču protiv Železničara koji je na programu u petak od 19 časova.

Izvor: FK Crvena zvezda

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Pobeda protiv večitog rivala je izuzetno značajna. Ubedljivo smo trijumfovali, što će nam mnogo značiti na polju samopouzdanja za nastavak sezone. Drago mi je što sam dobio priliku da zaigram, upisao sam asistenciju i pomogao ekipi da stigne do trijumfa. Zadovoljni smo prikazanom igrom, ali je derbi već arhiviran i razmišljamo samo o narednom meču protiv Železničara. Ritam utakmica je izuzetno naporan i moramo da budemo fokusirani u svakom momentu. Igramo na svaka tri dana, ali smo se za to borili i sada je trenutak da uživamo u svakom meču, kako na Marakani, tako i na gostujućem terenu", istakao je Jegor Prucev, a prenosi zvaničan sajt kluba.

Crveno-beli su imali sjajnu podršku na 174. večitom derbiju, a talentovani fudbaler veruje u ispunjene tribine Marakane protiv Železničara.

"Znam koliko smo obradovali navijače pobedom u derbiju, te sam siguran da će doći na utakmicu protiv Železničara u velikom broju, da nas pozdrave i da nam pomognu da dođemo do novog trijumfa. Biće to odlična prilika i da nam pruže vetar u leđa pred gostovanje Interu. Uvek je sjajan osećaj kada igram pred zvezdašima koji prave neverovatnu atmosferu i na svakom duelu nas motivišu i dodatno inspirišu da budemo još bolji. Očekujemo ih na stadionu i radujemo se da ih vidimo u što većem broju", zaključio je Prucev.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

3 h

Novo Sport Video Menu