Nova vest
Fudbal 1

26.9.2024.

12:10

"Delije" zovu na stadion: "Podrži igrače, zbog straha Italije biće sami u Milanu"

Vatreni navijači Crvene zvezde pozivaju sve kojima je crveno-bela boja u krvi da u petak u 19 časova dođu na stadion "Rajko Mitić".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crvena zvezda će dočekati ekipu Železničara iz Pančeva u 10. kolu Superlige Srbije, a samo četiri dana kasnije čeka je gostovanje na "Đuzepe Meaci".

Italijanska policija nije dozvolila grupni dolazak "delija", te je severna tribina pozvala da navijači dođu u što većem broju na Železničar kako bi se pružila podrška fudbalerima.

"Kao što je svima poznato, navijačima Crvene Zvezde je zabranjen odlazak u Italiju na fudbalske utakmice protiv Intera i Milana! Nije Zvezda prvi klub kome je izrečena kazna za ovu zemlju, a izriče je italijanska policija koja po svojim nekim kriterijumima, gleda ko je podoban a ko nije. Očigledno da su nesposobni ili ih je strah 10 hiljada navijača, koji bi sigurno došli da postoji mogućnost da se kupi karta.

Pozivamo ljude ovim putem da dođu u petak na stadion, da im pružimo dovoljnu podršku za utorak jer će utakmica pred punim stadionim u Italiji, bez nas na tribinama, biti pa skoro nemoguća misija. U petak da im pokažemo da smo uz njih da znaju koliko ih ljudi prati na ovaj pretežak put, gde će zbog straha Italije, morati da budu sami!

U petak moraju da osete našu podršku, šta god se desilo u Milanu ali i da osete da osim što idu da se bore protiv prošlogodišnjeg prvaka Italije, idu da se bore i protiv nepravde!!!

Zato u petak u 19 časova, vidimo se na Marakani.

Takođe, zbog striktnosti italijanske policije, koja na ulazu traži kartu i dokument na kome moraju da se poklapaju imena, pozivamo ljude da ne kreću na put gde je sasvim izvesno da neće ući na utakmicu", piše u saopštenju.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

6 h

Novo Sport Video Menu