Nova vest
Fudbal 12

26.9.2024.

13:00

Ludovao sa jutjuberom, pa dobio "ribanje" od Terzića

Mladi fudbaler Crvene zvezde Lazar Jovanović neće po dobrome pamtiti dešavanja veče pred 174. "večiti" derbi sa Partizanom.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Crvena zvezda

Kao što je od ranije poznato, Jovanović se zakačio na merdevine SUV-a koji je vozio poznati jutjuber i tako "visio" dok je ovaj vozio ulicama Beograda.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Da situacija bude još nepogodnija po sina legendarnog Milana Laneta Jovanovića, snimak se ekspresno raširio društvenim mrežama i naišao na brojne osude.

Nije zbog toga ispao iz konkurencije za tim protiv Partizana mladi Jovanović, tu odluku je još ranije doneo trener Milojević, ali se nisu tu završile njegove nedaće.

Kako javlja "Mozzart sport", u danima nakon incidenta 17-godišnjak je bio na posebnom planu i programu – vezanom za ponašanje.

"Izriban" je od strane prvog čoveka kluba Zvezdana Terzića, zatim je dobio lekciju i od strane kapitena Uroša Spajića koji je pokušao da mu na autoritativan način objasni šta i kako sme da se radi, a tek ga čeka raport i kod šefa stručnog štaba Vladana Milojevića.

Epilog svega će, nadaju se u Zvezdi, biti ubrzano odrastanje i sazrevanje veoma talentovanog Jovanovića, na koga i te kako računaju u budućnosti.

Podeli:

Komentari 12

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

1 d

Promo

Telefon na 36 rata u Yettelu

Korisnici novih paketa Yettela mogu da kupe telefon na čak 36 rata preko Yettel Banke. Uz to automatski dobijaju i tri godine garancije na uređaj, bez dodatnih troškova.

Promo

15:56

12 h

Novo Sport Video Menu