Nova vest
Fudbal 32

25.9.2024.

11:16

Gobeljić se izvinio: "Ne mogu da budem navijač jednog kluba..."

Marko Gobeljić, fudbaler OFK Beograda, izvinio se tom klubu nakon što je u ponedeljak viđen kako na severnoj tribini stadiona Partizana proslavlja pobedu Crvene Zvezde u "večitom" derbiju.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Gobeljić je bio sa ostalim pristalicama na delu tribina namenjenom gostujućim navijačima, odakle je posmatrao pobedu svog bivšeg tima nad Partizanom (0:4).

To ne bi bio problem, da desni bek trenutno nije član drugog superligaškog tima.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, nakon slavlja na derbiju. Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere, ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja", stoji u izjavi Gobeljića za klupski sajt.

Između redova njegove izjave se vidi da će na Karaburmi biti sankcionisan zbog učinjenog.

"Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima", zaključio je Gobeljić.

Podeli:

Komentari 32

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu