Nova vest
Fudbal 23

24.9.2024.

17:35

Rasim Ljajić: "Hoću da pomognem Partizanu, ali..."

Dan posle debakla Partizana u 174. "večitom" derbiju od Crvene zvezde (0:4), najavljene su korenite promene u klubu iz Humske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Konkretno, vest dana jeste da bi Milorada Vučelića na mestu predsednika trebalo da nasledi Rasim Ljajić, koga je predložila grupa igračkih legendi kluba.

“Spreman sam da pomognem Partizanu, videćemo kako će dalje stvari da se odvijaju. Postoje mnoga otvorena pitanja, međutim, činjenica da iza predloga stoji velika grupa bivših igrača i trenera nije mala stvar. Sačekajmo malo…”, izjavio je Rasim Ljajić za "Sportklub".

Nije nekadašnji član uprave spreman da posle 20 godina uđe olako u veliki posao.

"Moraćemo najpre da obavimo konkretne razgovore. Navijači i ljudi oko kluba dobro znaju gde je danas Partizan. Uostalom, da je situacija dobra niko se ne bi ni setio Rasima Ljajića. Videćemo, potrebno nam je malo vremena“, poruka je Rasima Ljajića.

Podeli:

Komentari 23

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

12 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

5 h

Novo Sport Video Menu