Nova vest
Fudbal 13

24.9.2024.

17:22

B92.sport saznaje: Evo šta se dešava s Miloševićem i Partizanom

Partizan je ozbiljno zainteresovan za angažman Save Miloševića na klupi, ali je dogovor, prema saznanjima B92.sporta, još daleko.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Kao bomba je odjeknula vest da je Aleksandar Stanojević podneo ostavku posle debakla Partizana od Crvene zvezde u 174. večitom derbiju (0:4), a vrlo brzo je ime Save Miloševića izašlo kao prva opcija za novog trenera.

Danas je, prema ranijim navodima medija, Milošević i viđen na stadionu u Humskoj 1, gde je obavio razgovor s čelnicima, ali je dogovor, prema saznanjima B92.sporta, i dalje veoma daleko, uprkos velikom interesovanju crno-belih.

Podsetimo, Ivica Iliev, novi-stari sportski direktor Partizana, već je ranije pokušavao da vrati Miloševića u klub, posebno kada je Stanojević 2022. godine završio svoj mandat.

Milošević je tada inicijalno pristao, ali se ubrzo predomislio, što je izazvalo nezadovoljstvo među čelnicima kluba, posebno kod predsednika Milorada Vučelića.

Zbog toga je Iliev podneo ostavku, a na klupu je tada postavljen Ilija Stolica.
 

Podeli:

Komentari 13

Podeli:

Tenis

Šang najbolji u Čengduu

Kineski teniser Junčeng Šang osvojio je ATP turnir u Čengduu, pošto je u finalu pobedio Italijana Lorenca Muzetija 7:6 (7:4), 6:1.

Tanjug

19:00

21 min

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

11 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

4 h

Novo Sport Video Menu