Nova vest
Fudbal 4

24.9.2024.

17:00

Ranko Stojić novi direktor FSS?

Deluje da su došli dani velikih promena u fudbalskoj Srbiji, na nekoliko nivoa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

U danu posle 174. "večitog" derbija, kada se u Fudbalskom klubu Partizan najavljuju velike promene u vrhu, stigla je i vest o velikoj promeni u Fudbalskom savezu Srbije.

Naime, kako je objavio "Meridian sport", Ranko Stojić bi trebalo da postane novi direktor sportskog sektora Fudbalskog saveza Srbije.

Nakon što su "kuću fudbala" napustili generalni sekretar Jovan Šurbatović i direktor sportskog sektora FSS Miroslav Tanjga, prvog je zamenio Branko Radujko, a Tanjgu će, po svemu sudeći, Stojić.

Bivši golman i prvi čovek Fudbalskog kluba Rad ima iskustva u radu u fudbalu, kao i kontakte koji bi, nadaju se u FSS, mogli da dopinesu njihovom boljem radu.

Srbiju čeka nastavak takmičenja u Ligi nacija, a onda tokom naredne godine kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, koje će se 2026. igrati u SAD, Kanadi i Meksiku.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

Tenis

Šang najbolji u Čengduu

Kineski teniser Junčeng Šang osvojio je ATP turnir u Čengduu, pošto je u finalu pobedio Italijana Lorenca Muzetija 7:6 (7:4), 6:1.

Tanjug

19:00

23 min

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

11 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

4 h

Novo Sport Video Menu