Nova vest
Fudbal 33

24.9.2024.

16:20

Mediji: Tektonske promene u Humskoj – Partizan ima novog predsednika?

FK Partizan dobija novog predsednika.

Izvor: Maxbet sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Dok se pregovara o sudbini trenera Aleksandra Stanojevića koji je ranije tokom dana podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba, na najvažnijoj funkciji u klubu dolazi do korenitih promena, piše "Maxbet sport".

Prema njihovim navodima, era Milorada Vučelića u Partizanu se završava, a novi predsednik kluba biće Rasim Ljajić, bivši ministar i lider Socijaldemokratske partije Srbije.

Međutim, to nije jedina promena. "Sport klub" piše da će crno-beli dobiti i novog direktora – Danka Lazovića.

Grupa okupljena oko inicijative "Apel za spas Partizana“, zajedno sa umerenijim protivnicima aktuelnog rukovodstva kluba, usaglasila je tokom dana zajednički stav o hitnim promenama u Partizanu.

Zbog trenutne situacije u klubu, dogovoren je zahtev za urgentnim sazivanjem skupštine i neophodnim promenama u upravi, prenosi ovaj medij.

Sve je navodno dostavljeno predsedniku Partizana Miloradu Vučeliću i generalnom direktoru Milošu Vazuri, s ciljem da se što pre krene u reforme.

B92.sport je pokušao da stupi u kontakt sa upravom, ali se na upućene pozive niko nije odazvao.

Podsetio, Ljajić nije nepoznat u svetu fudbala. Ranije je bio predsednik Nadzornog odbora FK Partizan, potpredsednik Upravnog odbora kluba, kao i predsednik Upravnog odbora FK Novi Pazar.

Pre nekoliko godina, Ljajić je figurirao i kao kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. 
 

Podeli:

Komentari 33

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Srpski fudbal

Zvezdana noć u Humskoj

Crvena zvezda je uspela da uradi ono što nije za skoro osam decenija svoje istorije. I verovatno će proći još barem toliko dok ponovo na ovaj način ne deklasira najvećeg rivala na njegovom ognjištu.

Stefan Smuđa

8:00

10 h

Aktuelno

Kim Kardašijan opet iznenadila VIDEO

Pošto ima više novca nego što može da potroši, nije ni čudo što Kim Kardašijan malo-malo pa nas iznenadi nekom novom modifikacijom u voznom parku. Ovog puta, u pitanju je Tesla Cybertruck.

CarScoops

15:00

3 h

Novo Sport Video Menu