Nova vest
Fudbal 0

23.9.2024.

21:58

Ivanić: "Moram da biram reči, poštujem Partizan" VIDEO

Mirko Ivanić, fudbaler Zvezde, sumirao je utiske posle ubedljive pobede nad Partizanom (0:4) u 174. "večitom" derbiju protiv Partizana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

"Presrećni smo. Znali smo da smo u dobrom ritmu, bez obzira što smo izgubili od Benfike. Znamo da imamo odličnu ekipu. Došli smo po pobedu i da pokažemo dominaciju kao što smo i uradili", rekao je Ivanić na početku.

Prokomentarisao je i izdanje mladog Andrije Maksimovića.

"Prezadovoljni smo sa njim. Videli smo ga na treningu, ima još mnogo da radim. On je Zvezdina budućnost. Čestitam mu", dodao je Ivanić.

Na pitanje da li je Partizan i dalje glavni konkurent za titulu odgovara potvrdno. Na pitanje da li je šampionska trka gotova – odrično.

"Nije još gotova. Ima još dosta utakmica. Naravno da je lakše jer se odmičemo od Partizana, ali bi bilo nefer da to kažem", jasan je Ivanić.

Ipak, smatra da razlika nikad nije bila veća.

"Iskreno, po meni nije. Tu sam skoro šest godina. Svaki dolazak ovde je sve teži i teži. Razlika u kvalitetu je velika, to smo i pokazali", kaže Zvezdin vezista.

Ovo je bila najubedljivija pobeda Zvezde ikada u Humskoj.

"Da, nije se desilo. Imam veliko poštovanje prema Partizanu i moram da biram reči. Stvarno smo bolji, neću da kažem da je to za ta četiri gola, ali smo definitivno bolja ekipa", zaključio je Ivanić.

Izvor: b92 sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu