Nova vest
Fudbal 45

23.9.2024.

21:49

"Sutra ću otići iz Partizana i igrati negde za par stotina hiljada evra, nije mi problem"

Golman Partizana Aleksandar Jovanović oglasio se nakon poraza u "večitom" derbiju.

Autor: B92.sport

B92.sport

"Sutra ću otići iz Partizana i igrati negde za par stotina hiljada evra, nije mi problem"

Fudbaleri Partizana izgubili su od Crvene zvezde rezultatom 4:0 u 174. "večitom" derbiju.

Ružne scene i skandalozno navijače pojedinih navijača Partizana obeležili su loše momente nakon utakmice kada je povređen Aleksandar Stanojević.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona


Nakon meča se oglasio golman Partizana Aleksandar Jovanović i bio je brutalno iskren.

"Ne mogu da verujem šta sam dozvolio, kad sam dolazio nisam verovao da je ovako. Nije vruća glava, reći ću vam sutra isto ovo, ne želim ni sa kim da se svađam sa svima hoću da budem okej, ali jednostavno ovo je problem na mnogo višem nivou. Ja sam siguran da niko nije srećan zbog svega ovoga i ovo svi vidite, a ima mnogo stvari o kojima ne bi trebalo da pišete. Ja ću otići iz kluba sutra, nije mi problem, igraću negde za par stotina hiljada evra i nije mi problem. Šta smo dozvolili da se napravi od ovakvog kluba i svi pokušavamo, trudimo se, ali mi stvarno nemamo kvaliteta i to je činjenica. Ovo je prosečna ekipa i meni ovo danas nije izgledalo kao derbi i verujem da nikome ovo ne odgovara. Možda nekome i odgovara i da li neko vidi svesno kako se klub srozao. Ja volim ovaj klub, ali neću nekome da se zamerim i daću sve od sebe da ostanem i nije dobro, a ne vidim ni neki izlaz iz ovoga", rekao je iskreni Jovanović.

Zaključio je:


"Zaista volim Partizan, došao sam iz tog razloga ovde. Ali, nemam problem da odem ako sam se nekom zamerio. Nije dobro i ne izgleda dobro, ne vidim izlaz. Mi igrači moramo da budemo bolji, da igramo bolje protiv rivala koji nisu u renomeu Partizana poput IMT-a, OFK Beograda, uz dužno poštovanja svih".

Podeli:

Komentari 45

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu