Nova vest
Fudbal 3

23.9.2024.

21:55

Stanojević sa flasterom i u suzama – Milojević reagovao na krvavi incident FOTO

Aleksandar Stanojević i Vladan Milojević obratili su se javnosti posle 174. "večitog" derbija.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Zvezda je nadigrala Partizan u prvom ovosezonskom derbiju u Humskoj i došla do laganog trijumfa.

Najpre je kratku konferenciju održao Aleksandar Stanojević, na kojoj se pred medijima pojavio sa flasterom na čelu.

Objasnio je da ga je poseklo staklo koje su razbili navijači Partizana na prozoru njihove svlačionice.

B92.sport

Govorio je u suzama i sa knedlom u grlu o skandiranjima navijača koja su ga definitivno pogodila.

Njegov kolega Vladan Milojević mu je pružio podršku zbog incidenta, ali i poraza, rekavši da život ide dalje i da je sutra novi dan za igrače Partizana koji su se "poneli fer i korektno".

b92 sport

Konferenciju za medije trenera Zvezde i Partizana pratili smo uz B92.sport LIVE BLOG:

Završeno

21:45

Završene su obe konferencije.

Hvala vam što ste bili uz B92.sport.

21:43

Olajinka kao bek?

"Kad se Mimović povredio, Rodić još nije u fitu. Imali smo problem. Meni je Piter jedan igrač, celom mom stručnom štabu i meni, jedan igrač koga sam pitao i koji je rekao da će dati svoj maksimum. Sa druge strane je odigrao maksimalno, kao što mislim da je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Benfike. Imao je prodora po levoj strani, a onda je ispalo kako gledaju fudbal i na šta gledaju fudbal. Ko je loš, ko dobar. Zadovoljan sam, pogotovo jer je odigrao fenomenalnu, imao sam najviše poverenja u njega, odigrao je sjajnu utakmicu".

21:37

"Partizan je pre ovoga igrao i sa Dinamo Kijevom, Luganom i Gentom. Mi sve znamo ovde ko će koliko bodova da osvoji. Mi igramo Ligu šampiona, to je veliki benefit. Mi igramo protiv Benfike, dešavaju se ta dva gola i onda kao da pobeđujemo Benfiku svaki put. Znate li ko je Inter, ko je Milan. Kada dođe Barselona, onda ćemo da je pobedimo. Rade Krunić je došao i rekao sam da će on i Silas iz utakmice u utakmicu da se uigravaju. Partizan je protiv Lugana nesrećno izgubio u produžecima. Nemojte da li Rade Krunić može ovako u Ligi šampiona. Ja sam vojnik Crvene zvezde. Mali sam, možda i najmanji šraf u svemu ovome. Pobeda u derbiju i ništa više o tome".

21:36

O incidentu koji je imao kolega Stanojević:

"Ovo je sport, ne treba dizati na nivo rata ili bilo čega. Takve stvari su jako ružne i ne bi trebalo da se dešavaju. Nisam upoznat i stvarno ne znam šta se desilo".

21:34

O pitanju rešene titule:

"Partizan je i dalje naš najveći rival za titulu, ne govorim to ironično. Oni su veliki klub. To sam govorio i pre ove utakmice, a tako je i dalje. Ovo je ništa više od tri boda. Nismo pobedili ovde od 2016. godine. Tek je početak prvenstva, tek je septembar. Ima mnogo dobrih timova ove godine, Mladost, OFK Beograd, Radnički, TSC će da se vrati. Mnogo je kvalitetije prvenstvo i jače nego što je bilo prošle godine.

21:32

O mladom Maksimoviću i Prucevu:

"Plejadu naših igrača ste mogli da vidite na pripremama. To što naši mladi igrači igraju omladinsku Ligu šampiona, znači. Imamo dosta mladih igrača. Mali 'Mesi' je izrazito talentovano dete. To sam i rekao na sastanku. On nije dobio šansu jer ima 17 godina, već svojim zaslugama i ponašanjem u reprezentaciji, kao i u Grafičaru. Stalno sam u komunikaciji sa njima. Nikada ne znaš kada ćeš dobiti šansu. videli ste i Pruceva, koji je izuzetno dete i igrač. Naglasio bih i ulogu starijih igrača, koliko ih vole i koliko od jnih uče. To je pravi put i čestitke 'Mesiju' na nejgovoj igri, ali prevashodno svim igračima od kapitena Spajića i ostalih koji su mu pomogli da se tako razvija. Samo tako treba da nastavi.

21:30

Vladan Milojević je pred novinarima:

"Da li je velika razlika ili nije. Dobro smo odigrali utakmicu. Imali smo plan, za koji nismo imali puno vremena da se pripremimo, ali su igrači odradili ono što smo tražili od njih. Cilj nam je bio da dominiramo u posedu, da tražimo slabe tačke Partizana. Kada povedete u derbiju, protivnička ekipa mora da se otvori. Drugi gol je došao u pravo vreme i onda smo u drugom poluvremenu rutinski priveli meč kraju. Da li je velika razlika, ne bih ulazio u to. Posle fizičkog i psihičkog pražnjenja, nije lako igrati ovde i pobediti. Pohvalio bih igrače Partizana, život ide dalje, sutra je novi dan"

21:28

B92 sport

21:21

Potom je prokomentarisao skandiranja navijača da napusti klub:

"To 'Stanoje odlazi' mogu da razumem, ali ovo 'Prodao si klub Stanoje', to ne mogu da dozvolim. Nije problem da odem. Otišao sam i kada sam imao 98 bodova. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Kome sam prodao?", govorio je sa knedlom u grlu.

21:20

Na čelu je imao flaster:

"Pojavio sam se pred vama da bi bilo konferencije. Da je bilo 0:0 ne bih se pojavio. Navijači su razbili staklo na svlačionici, ono se razlilo i pogodilo me. Nije bilo nikakvog fizičkog sukoba, da ne pravimo nekakav teatar od ovoga".

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu