Nova vest
Fudbal 280

23.9.2024.

21:21

UŽIVO Zvezda posramila Partizan; Stanojević pogođen u glavu od svojih navijača!; Het-trik Šerifa

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 0:4 u 174. "večitom" derbiju.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Dešavanja i izjave posle meča možete pratiti putem našeg bloga.

Uživo

17:00

Endiaje 24p, 55, 65 Silas 45+3
  PAR   CZV  
  0 : 4  

22:04

Maksimović posle derbija:

"San svakog deteta koje prođe Zvezdinu školu je da jednog dana zaigra za prvi tim i to u večitom derbiju. Meni se danas san ostvario i mislim da nije moglo lepše - pobeda u gostima na derbiju i to posle osam godina. I to velika pobeda od 0:4. Hvala našim navijačima na neverovatnoj energiji tokom 90 minuta. Hvala i saigračima na tome što smo se svi zajedno borili tokom čitavog meča, te pokazali da smo Zvezda. Spreman sam bio, nisam osećao tremu, ali mnogo mi je pomogao stručni štab. Dobio sam jasan savet da smem da pogrešim, ali da ne smem da prestanem da pokušavam. Sve od sebe sam dao i nadam se da su svi zadovoljni. Danas je bila asistencija, nadam se golu na sledećem derbiju", uz osmeh je rekao Maksimović.

22:00

Terzić posle pobede:

"Ovo je igra i rezultat koji smo čekali i dočekali. Realno oslikava razliku u klasi između Zvezde i Partizana u svakom smislu. Svaka čast momcima i stručnom štabu. Na sastanku sa igračima rekao sam im da imaju premiju ne samo za pobedu, nego za svaki gol razlike posebno. Želeo sam ubedljivu pobedu, jer mi to možemo, to nama pripada", rekao je Zvezdan Terzić

22:00

Ivanić biranim rečima o Partizanu

Ovo je bila najubedljivija pobeda Zvezde ikada u Humskoj.

"Da, nije se desilo. Imam veliko poštovanje prema Partizanu i moram da biram reči. Stvarno smo bolji, neću da kažem da je to za ta četiri gola, ali smo definitivno bolja ekipa", zaključio je Ivanić.

21:58

Izjave aktera meča, Jovanovića (Partizan) i Ivanića (Zvezda)

Izvor: b92 sport

21:37

Izjava Milojevića

"Da li je velika razlika, ne bih ulazio u to. Posle fizičkog i psihičkog pražnjenja, nije lako igrati ovde i pobediti. Pohvalio bih igrače Partizana, život ide dalje, sutra je novi dan"

21:32

Stanojević o odlasku: "Kome sam se prodao?"

"To 'Stanoje odlazi' mogu da razumem, ali ovo 'Prodao si klub Stanoje', to ne mogu da dozvolim. Nije problem da odem. Otišao sam i kada sam imao 98 bodova. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Kome sam prodao?", govorio je sa knedlom u grlu.
 

21:28

Izjava Stanojevića

"To 'Stanoje odlazi' mogu da razumem, ali ovo 'Prodao si klub Stanoje', to ne mogu da dozvolim. Nije problem da odem. Otišao sam i kada sam imao 98 bodova. Nikada nisam bežao od odgovornosti. Kome sam prodao?", govorio je sa knedlom u grlu.

21:28

Navijači Partizana raskrvarili Stanojevića
Foto: Stefan Smuđa/B92

Podeli:

Komentari 280

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu