Nova vest
Fudbal 9

23.9.2024.

13:39

Neodgovorno ponašanje Zvezdinog talenta pred derbi – vozio se na automobilu! VIDEO

Fudbaler Crvene zvezde Lazar Jovanović (17) šokirao je javnost uoči "večitog" derbija sa Partizanom.

Izvor: Telegraf.rs

Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Mladi fudbaler je bukvalno rizikovao život u noći između nedelje i ponedeljka.

Jovanović se zakačio na merdevine SUV-a koji je vozio poznati jutjuber i tako "visio" dok je ovaj vozio ulicama Beograda.

Zvezdin fudbaler se u jednom trenutku pojavio u kadru snimka koji je jutjuber pravio i upitao: "Ima li mesta za vožnjicu?"

Nakon što mu je on rekao da može jedino na merdevine da se zakači, sin Milana Laneta Jovanovića, nekadašnjeg reprezentativca Srbije, je taj poziv prihvatio – što je šokiralo devojke koje su sedele u automobilu: "On će stvarno da se zakači? Joj, zašto si mu to rekao!"

U novembru postaje punoletan

Zvezda je u junu dovela Jovanovića, koji će 18 godina napuniti 30. novembra, iz Vojvodine. On je do sada odigrao 138 minuta na tri utakmice na kojima je zabeležio dve asistencije.

Zatim je njegov potez prokomentarisao i kontroverzni jutjuber: "Ovaj je ludi! Ima da pogine čovek. Stvarno, šta je ovo? Poginuće čovek, poginuće čovek, alooo!"

Samom Jovanoviću je to očigledno prijalo, jer je konstantno vikao "vozi, vozi, gas, gas", a onda je pitao da li možda ima mesta za njega u gepeku, prenosi "Telegraf".

Sve što imamo da kažemo o potezu mladog Jovanovića je: Ne pokušavajte ovo kod kuće, možete da stradete!

"Večiti" derbi na programu je u ponedeljak od 19 časova u Humskoj 1. Videćemo da li će trener Zvezde Vladan Milojević uvrstiti mladog Jovanovića u svoj sastav.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu