Nova vest
Fudbal 3

22.9.2024.

15:27

Milojevića pitali za Stanojevićevu izjavu: "Hajde da ne odgovorim na to"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević nije želeo da prognozira rezultat 174. "večitog" derbija nakon što je njegov kolega iz Humske Aleksandar Stanojević izjavio da "remi nije pozitivan rezultat".

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Dva najveća srpska kluba se sastaju u ponedeljak (19.00) na stadionu Partizana, a pred taj meč su održane konferencije za medije oba trenera.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Prvi se novinarima obratio Stanojević, koji je upitan da li bi remi bio pozitivan rezultat s obzirom na situaciju u kojoj se taj klub nalazi.

"Kako možete to nekome ko vodi Partizan na svom stadionu da kažete... Naravno da nije pozitivan rezultat i Partizan ne može da bude zadovoljan bez obzira na to u kakvoj je situaciji. Pozitivan rezultat je samo pobeda", rekao je Stanojević.

Potom je usledila konferencija u Ljutice Bogdana, na kojoj je Milojević upitan da prokomentariše tu izjavu i da li deli mišljenje šefa struke crno-belih.

"Ne bih da licitiram. Pitajte me neko fudbalsko pitanje. Da li bih ja, šta bih želeo, ne bih želeo... Hajde da ne odgovorim na to pitanje", poručio je Milojević.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Poklekao?

Platforma X (Twitter) izgleda "menja ploču" nakon što je zabranjena u Brazilu.

B92

12:56

4 h

Novo Sport Video Menu