Nova vest
Fudbal 7

22.9.2024.

15:12

Milojević o dešavanjima na stadionu Partizana: "Nisam u priči" VIDEO

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, obratio se na konferenciji za medije pred 174. "večiti" derbi protiv Partizana koji je na programu u ponedeljak (19.00) u Humskoj.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Burno je bilo na stadionu Partizana neposredno pred meč, nakon što su u noći između subote i nedelje vandali uništili teren na tom stadionu.

Upravo je pitanje u vezi sa tim bilo prvo za Milojevića.

"Dolaskom ovde sam čuo da se nešto dešavalo. Nisam u priči, tako da ne bih komentarisao", rekao je Milojević.

Povreda Ognjena Mimovića na meču protiv Benfike je poremetila planove.

"Sve utakmice se spremaju na neki isti način. Posle utakmice u četvrtak imamo kadrovskih problema. Nismo imali puno prilika za trening. Moraćemo da vidimo u hodu kako ćemo. Imam dosta varijanti u glavi. Mislim da je ovo prvi put da do pred utakmicu neću doneti odluku koji tim će igrati. To je sastavni deo fudbala. Nismo želeli i očekivali. Sreća u nesreći je što Mimović neće dugo odsustvovati. Radio je i igrao dobro. Jeste da nam je dosta stvari poremećeno, ali šta da radim", dodao je Milojević.

Nije imao konkretan odgovor na to ko će biti drugi "bonus" pored Nasera Đige.

"Imamo igrače različitih profila koji mogu da igraju na različitim pozicijama. To moramo da vidimo, jedna odluka povlači drugu. Ne možete sve to da predvidite, super bi bilo kada bih to sve znao. Pred svaku utakmicu predviđate u kom pravcu bi moglo da ide. U ovom trenutku imamo dosta igača na različitim pozicijama. Moram da vidim, danas imamo trening popodne", objašnjava šef struke crveno-belih.

Zvezda ne zna za pobedu u Humskoj od 2016. godine.

"Pritisak imam pred svaku utakmicu. Ja se ne obazirem na to. Možemo da pričamo na kraju moje karijere, kada se podvuče crta. Idemo da igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu. Bez obzira što se Partizan nalazi u ovakvoj situaciji. Još su u nekoj fazi traženja. Mi treba da budemo fokusirani na ono što mi treba da uradimo. Meni je malo enigma kako ćemo se mi postaviti i odgovoriti na neke zadatke", nastavlja Milojević.

Da li bi presudan faktor mogao da bude i to što su crno-beli imali više vremena za odmor?

"Uvek ima nekih pozitivnih i negativnih stvari. Sigurno kada imate celu nedelju mogu igrači da se odmore i imate par treninga više. To ima svoje prednosti i mane. U ovom trenutku imamo utakmice na svaka četiri dana i tako moramo i da se ponašamo", zaključio je Milojević.

Konferenciju za medije ste mogli da pratite putem našeg bloga.

Završeno

14:49

Pratite direktno

15:14

Kraj

Konferencija za medije Vladana Milojevića je upravo završena.

15:13

Aleksandar Stanojević je izjavio da ga remi ne bi zadovoljio

"Ne bih da licitiram. Pitajte me neko fudbalsko pitanje. Da li bih ja, šta bih želeo, ne bih želeo... Hajde da ne odgovorim na to pitanje."

15:12

Rodić je bio na treningu, da li će igrati?

"Ja nemam čarobni štapić. Ako medicinsko osoblje bude reklo da može da igra, sigurno će biti u konkurenciji."

15:12

Poraz od Benfike je iza njih

"Sigurno je da smo izanalizirali tu utakmicu. Nemamo mi vremena da se osvrćemo. Ostaje malo žal, mislim da smo zaslužili nešto više. Ova, sa narednom utakmicom, biće malo sličnih stvari koje će se dešavati. Mislim da mi u ovom trenutku jesmo odigrali kvalitetnu ili kako već hoćete utakmicu. Svaka utakmica mora da bude nauk za nešto što treba uvideti i mislim da smo u razgovoru sa igračima to uvideli. Bićmo sve bolji i bolji. Imaćemo igrače koji dolaze iz povreda ili nespremnosti."

15:09

Crno-beli su imali više vremena za odmor

"Uvek ima nekih pozitivnih i negativnih stvari. Sigurno kada imate celu nedelju mogu igrači da se odmore i imate par treninga više. To ima svoje prednosti i mane. U ovom trenutku imamo utakmice na svaka četiri dana i tako moramo i da se ponašamo."

15:09

Pobeda na gostovanju Partizanu mu nedostaje

"Pritisak imam pred svaku utakmicu. Ja se ne obazirem na to. Možemo da pričamo na kraju moje karijere, kada se podvuče crta. Idemo da igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu. Bez obzira što se Partizan nalazi u ovakvoj situaciji. Još su u nekoj fazi traženja. Mi treba da budemo fokusirani na ono što mi treba da uradimo. Meni je malo enigma kako ćemo se mi postaviti i odgovoriti na neke zadatke."

15:05

Drugi "bonus" pored Đige?

"Imamo igrače različitih profila koji mogu da igraju na različitim pozicijama. To moramo da vidimo, jedna odluka povlači drugu. Ne možete sve to da predvidite, super bi bilo kada bih to sve znao. Pred svaku utakmicu predviđate u kom pravcu bi moglo da ide. U ovom trenutku imamo dosta igača na različitim pozicijama. Moram da vidim, danas imamo trening popodne."

15:05

Povreda Mimovića?

"Sve utakmice se spremaju na neki isti način. Posle utakmice u četvrtak imamo kadrovskih problema. Nismo imali puno prilika za trening. Moraćemo da vidimo u hodu kako ćemo. Imam dosta varijanti u glavi. Mislim da je ovo prvi put da do pred utakmicu neću doneti odluku koji tim će igrati. To je sastavni deo fudbala. Nismo želeli i očekivali. Sreća u nesreći je što Mimović neće dugo odsustvovati. Radio je i igrao dobro. Jeste da nam je dosta stvari poremećeno, ali šta da radim."

15:03

O dešavanjima na stadionu Partizana

"Dolaskom ovde sam čuo da se nešto dešavalo. Nisam u priči, tako da ne bih komentarisao."

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Poklekao?

Platforma X (Twitter) izgleda "menja ploču" nakon što je zabranjena u Brazilu.

B92

12:56

4 h

Novo Sport Video Menu