Nova vest
Fudbal 3

22.9.2024.

12:54

Jovanović: "U našoj kući niko nije favorit"

Aleksandar Jovanović, golman Partizana, izneo je očekivanja pred 174. "večiti" derbi protiv Crvene zvezde u ponedeljak (19.00).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

"Raduje me ono što sam video prethodnih 7-8 dana na treningu. Svesni smo da smo imali loš period iza nas. Fokusiramo se na sutra. Ne treba veliki motiv. Daćemo sve od sebe da ostvarimo trijumf", rekao je Jovanović.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Da li će ponovo biti najbolji akter derbija?

"Ja se za svaku utakmicu spremam isto. Daću sve od sebe i da sutra pomognem ekipi i donesem bod i bodove. Daću sve od sebe da pomognem ekipi", dodao je Jovanović.

Aleksandar Katai je umeo da mu napravi problem na nekim od prethodnih utakmica.

"Poštujem Kataija, izvanredan igrač. Ali, ne bih se fokusirao na jednog igrača Zvezde. Trenutno imaju jako dobar tim. Spremamo se za njihov kolektiv. Još jednom se ponavljam, daćemo sve od sebe da izađemo jači sutra posle utakmice", nastavio je Jovanović.

Zvezda u napadu ima dvojicu sjajnih napadača.

"Analiziram svakog igrača sa stručnim štabom. Sigurno da im je ofanzivna strana jači deo, ko god da počne. I prošle godine je bila ista priča i na kraju se određeni deo utakmice završavao kako smo mi hteli. Ne bih previše dužio, igramo 90 minuta i igramo kod kuće. Ko god tu dođe nije favorit", zaključio je Jovanović.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Poklekao?

Platforma X (Twitter) izgleda "menja ploču" nakon što je zabranjena u Brazilu.

B92

12:56

2 h

Novo Sport Video Menu