Nova vest
Fudbal 7

14.9.2024.

23:37

Partizan se pred ponoć oglasio hitnim saopštenjem

Fudbalski klub Partizan bio je primoran da se oglasi putem saopštenja "u sitne sate", a pred meč 8. kola Superlige Srbije protiv OFK Beograda.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Crno-beli u nedelju gostuju "romantičarima", koji svoje utakmice igraju na stadionu "Kraljevica" u Zaječaru.

Tokom dana su se na društvenim mrežama pojavile informacije da Partizan zabranjuje prodaju karata svojim navijačima, zbog čega su se iz Humske oglasili kako bi to demantovali.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti i bez izmena:

"Povodom dezinformacija, koje su se u toku dana pojavile na društvenim mrežama, da FK Partizan ne dozvoljava prodaju karata za južnu tribinu stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pred 8. kolo Mozzartbet Super lige Srbije, OFK Beograd - FK Partizan, FK Partizan izričito demantuje takve natpise i glasine.

FK Partizan nije domaćin utakmice 8.kola Mozzartbet Super lige Srbije, već gostujuća ekipa i samim tim ne raspolaže kartama za južnu i druge tribine stadiona.

Prema dostupnim i lako proverljivim podacima, u slobodnoj prodaji se nalazi još 70% kapaciteta južne tribine stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pristup stadionu i gradu Zaječaru nije i ne može biti zabranjen ni jednom licu ili grupi lica. Ovime stavljamo tačku na sve spekulacije, glasine i neistine koje se pojavljuju na društvenim mrežama, koje plasiraju oni koji žele da naprave štetu i utiču na imidž kluba pred važne utakmice u nacionalnom prvenstvu", stoji u saopštenju FK Partizan.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu