Nova vest
Fudbal 0

13.9.2024.

23:30

Sivić: "Dogovor je da niko ne odnese bodove iz Pazara"

Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da će njegova ekipa morati da nadmaši sebe za pobedu nad Čukaričkim, u predstojećoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Novi Pazar i Čukarički igraju u nedelju od 17 časova.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

"Čukarički je izuzetna ekipa, koja skoro i da ne menja 'kostur'. To se oseća u njihovoj igri. Na moju sreću, bila je pauza i mogli smo da podignemo nivo po pitanju naših zadatka. Očekujemo dobru utakmicu, a imamo i dogovor – bodove iz Pazara više niko ne može da odnese", rekao je Sivić na konferenciji za novinare na Gradskom stadionu.

On će računati na kompletan kadar, osim teško povređenog Lazara Zličića, a u napadu će prvi put imati Uroša Đuranovića.

"Dečko je doveden kao najozbiljnije pojačanje, što će to da dokaže. Imao je peh s tom povredom. Ozbiljan je špic. Mislim da će sa Ademom Ljajićem biti odličan tandem u najavi. Trebalo bi da nam se priključi još jedna udarna igla prema gore", naveo je Sivić.

Posle postavljanja hibridne podloge, Pazarci će prvi put ove sezone biti domaćini na Gradskom stadionu.

"Dobar je osećaj doći iz lošijeg na bolje. Mnogo je bolje nego kad je obrnuto. Biće i to dodatna injekcija za nas. Fantastičan je teren. Prijaće svakom našem igraču posle dolaska s jednog terena koji je poslužio u jednom momentu i bio odličan. Podneo je Atletski stadion dosta tereta i postao malo težak za igranje", ocenio je Sivić.

Čukarički je drugi na tabeli sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na 12. mestu sa sedam bodova.

Napadač Đuranović izrazio je zadovoljstvo zbog povratka na teren.

"Ta povreda na treningu me je malo omela i poremetila, ali sad sam u potpunosti spreman. Gladan sam, željan lopte i svega. Ovo je za mene novo, da budem udaljen od treninga i utakmica. Jedva čekam da zaigram. Nije lako protiv bilo koga igrati i davati golove. Ipak, pun sam samopouzdanja", kazao je Đuranović.

"Što se našeg tima tiče, jako su dobri momci. Ujednačena je ekipa, sa dosta dobrih igrača na svim pozicijama. Naravno, Ljajić iznad svih nas. On je vođa i kapiten. Ostali smo tu da pomognemo najviše što možemo. Zbog toga smo i dovedeni", konstatovao je Đuranović.

Novi portparol Pazaraca Tarik Rupić najavio je da se ulaznice po ceni od 500 dinara za zapadnu i 300 dinara za istočnu tribinu mogu kupiti na blagajni Gradskog stadiona, u subotu i nedelju od 10.00 do početka utakmice.

"Naši vatreni navijači imaju besplatan sever. Slobodan ulaz je i za starije od 65 godina, decu do 10 godina i pripadnice lepšeg pola. Predstoji spektakl. Hoćemo da nam nedelja i povratak na Gradski stadion ostanu u sećanju. U terminu utakmice mogućnost padavina je oko 60 odsto, pa neka padne i Čukarički", rekao je Rupić.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu