Nova vest
Fudbal 16

13.9.2024.

14:07

Srbija dobila tri selektora – o Piksiju ni reč

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije napravio je kadrovske promene na sednici održanoj u prostorijama Sportskog centra u Staroj Pazovi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Iako se navodilo kao mogućnost, o smeni selektora "A" reprezentacija Dragana Stojkovića Piksija nije bilo reči, te će on ostati na tom mestu barem još za oktobarske mečeve u Ligi nacija.

Imenovani su selektori mlađe kadetske (U16), kadetske  (U17) i mlađe omladinske reprezentacije Srbije (U18), kao i koordinator Instruktorske službe FSS, pozicija koja je poverena Pavlu Delibašiću.

Takmičarske obaveze već od 1. novembra, u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope, imaju kadeti (U17 generacija 2008.), a briga o njima poverena je Radoslavu Bataku.

Selektor mlađe kadetske selekcije (U16 generacija 2009.) biće Igor Matić, ne tako davno koordinator Instruktorske službe FSS, a za selektora mlađe omladinske reprezentacije (U18 generacija 2007.) imenovan je Gordan Petrić.

Podsetimo, prva tačka dnevnog reda je bilo imenovanje generalnog sekretara. Tu ulogu će u budućnosti obavljati Branko Radujko.

Podeli:

Komentari 16

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu