Nova vest
Fudbal 5

12.9.2024.

15:40

Ilić se zvanično vratio u Partizan

Fudbaler Bolonje i mladi reprezentativac Srbije Mihajlo Ilić igraće do kraja sezone na pozajmici u Partizanu, saopštio je beogradski klub.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Partizan

Ilić (21) je ponikao u Partizanu, a početkom godine je prešao u Bolonju. Italijanski klub je odlučio da mladog srpskog fudbalera pošalje na pozajmicu u Partizan do kraja sezone.

Posle odlaska Svetozara Markovića u češku Viktoriju Plzenj, ostalo je upražnjeno mesto na poziciji štopera u timu koji vodi Aleksandar Stanojević.

Ilić je zadovoljan povratkom u crno-beli tabor.

"O povratku u Partizan ne treba trošiti reči, jer je Partizan moja kuća! Iskustvo u Bolonji je bilo dragoceno za mene, kao mladog igrača, ali budući da sada ne bih mogao da se dokažem u punom svetlu, ovo je za mene, lično, najdraža opcija. Kažem opcija jer je bilo još ponuda, ali kad Partizan zove, to je poziv koji se ne odbija", rekao je Ilić i dodao:

"Drago mi je i da trener Aleksandar Stanojević želi da unese 'novu krv' sa decom iz škole, koja osećaju klub, 'grizu' za svaku utakmicu i zato sam presrećan što se vraćam kući, bar privremeno, jer mogu i ja da napredujem i da doprinesem svom timu", zaključio je fudbaler Partizana.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu