Nova vest
Fudbal 1

10.9.2024.

14:01

Krunić: "Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu"

Novi fudbaler Crvene zvezde Rade Krunić izjavio je da jedva čeka da zaigra u "crveno-belom" dresu pred navijačima šampiona Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Izvor: Tanjug

Profimedia

Crvena zvezda će u subotu, 14. septembra od 20 časova na svom terenu dočekati Napredak u osmom kolu Superlige Srbije.

"Crveno-beli" će u subotu na meču s ekipom iz Kruševca proslaviti 61. rođendan Marakane.

"Naravno da se mnogo radujem i jako sam nestrpljiv da zaigram u 'crveno-belom' dresu, s obzirom na to da ceo život čekam taj trenutak. Igrom slučaja sam igrao protiv Zvezde na proslavi 50. rođendana Marakane i sećam se sjajne atmosfere i prisustva ogromnog broja navijača. Ne sumnjam da će i ovaj put biti slično, ovo je odlična prilika da se podrži ekipa i poraste samopouzdanje za sve utakmice koje dolaze", rekao je Krunić, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

"Crveno-bele" u narednom periodu očekuje gust raspored utakmica.

"Ritam će sigurno biti jako težak, s obzirom na to da se ove godine igra i više utakmica u Ligi šampiona. Mi bi trebalo prevashodno da razmišljamo o narednom protivniku, i da idemo korak po korak. Delije i Marakana su uvek bili naš igrač više na terenu i siguran sam da će tako da bude i ovog puta", zaključio je Krunić.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Apps

"Dva plus dva je jednako šest"

Bliži se rok do kojeg bi TikTok trebalo da bude prodat nekoj američkoj kompaniji, a u suprotnom kompanija će biti zabranjena u Americi.

Forbes

10:00

1 h

Novo Sport Video Menu