Nova vest
Fudbal 10

10.9.2024.

8:13

Štoper Zvezde nakon što je "precrtan" za LŠ: "Nije me iznenadilo, niti pogodilo"

Miloš Degenek, štoper Crvene zvezde, oglasio se u javnosti po prvi put posle izostanka sa spiska igrača crveno-belih registrovanih za Ligu šampiona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Degenek se posle dugog oporavka od povrede i operacije vratio treninzima i uskoro bi trebalo da bude na raspolaganju treneru Vladanu Milojeviću.

"Treniram u ‘fulu‘ sa ekipom. Osećam se sjajno, kao da nisam pauzirao. Fizička sprema je na visokom nivou. Baš sam dugo pauzirao za koji dan biće osam meseci od operacije… Ali, ponavljam sve u svemu osećam se top", rekao je Degenek i potom se osvrnuo na status u timu:

"Odlučiće trener Milojević. Kao i svi igrači spreman sam da radim sve na treningu. Nije bilo vremena zbog evropskih obaveza da sa Milojevićem pričam o danu mog povratka. Bitno je da sam zdrav i da mogu da odgovorim kad god mi trener ukaže poverenje. Minutaža mi je bitna kako bih se vratio na stari kolosek na klupskom i reprezentativnom nivou, ne krije iskusni štoper."

Odluka da ga ne uvrsti u tim za elitno takmičenje nije bila iznenađenje.

"Naravno da ne. Nije me pogodila, niti iznenadila odluka trenera. Pričali smo i složili se da je posle višemesečne pauze zadovoljstvo što uopšte mogu da igram. Nadam se da ću do kraja polusezone odigrati desetak mečeva u Superligi Srbije sa kojima bi se vratio u prepoznatljivu formu, što bi uticalo na povratak u reprezentaciju Australije", zaključio je Degenek.

Podeli:

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu