Nova vest
Fudbal 1

9.9.2024.

22:10

Drulović: "Očekujem pobedu"

Selektor mlade reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović je izneo utiske pred duel sa Azerbejdžanom.

Izvor: FSS

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Selekcija do 21 godinu, otputovala je u Baku, gde će u utorak od 17 časova odmeriti snage sa Azerbejdžanom na "Dalga Areni".

"Orlići" su ostali bez šanse za plasman na predstojeće Evropsko prvenstvo, pošto su poraženi od Ukrajine.

“Pre svega želim da naglasim da sam zadovoljan utakmicom protiv Ukrajine, mnogo toga pozitivnog smo izvukli iz tog meča. Naši igrači su za generaciju, pa čak i dve mlađi od Ukrajinaca. Sve pohvale za ove momke. Što se tiče utakmice sa Azerbejdžanom, očekujem pobedu, da kvalitet naših momaka dođe do izražaja, da budemo taktički disciplinovani. Protivnik je izuzetan tim defanzivno, sa dobrim pojedincima u ofanzivi. Uz dug put, kao i veoma toplo vreme koje nas je u Bakuu dočekalo, bilo je potrebno vremena za prilagođavanje, ali siguran sam da ćemo na terenu biti pravi”, rekao je Drulović.

Utisak je izneo i strelac jedinog pogotka protiv Ukrajine (1:2) Samed Baždar.

“Generalno sam zadovoljan prethodnom utakmicom, s obzirom da nam je to bila prva zajednička utakmica u mladoj reprezentaciji. Nismo imali mnogo vremena da se uigramo, igrali smo protiv Ukrajine koja je kvalitetna ekipa, čemu svedoče njihovi rezultati u dosadašnjem delu kvalifikacija. Srećan sam zbog postignutog gola, ali ostaje žal za pobedom. Verujem se da će još golova doći… Ne treba da menjamo ništa u pristupu, samo da nastavimo da igramo fudbal i ispunjavamo zahteve selektora. Očekujem pobedu protiv Azerbejdžana”, rekao je  Baždar.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu