Nova vest
Fudbal 5

9.9.2024.

19:51

Radonjić: "Jedva čekam da nastavim gde sam stao"

Novi fudbaler Zvezde Nemanja Radonjić pozovao je sve navijače na proslavu rođendana Marakane, koja je zakazana za subotu 14. septembar od 20 časova.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Crvena zvezda

Rival će biti gost iz Kruševca – Napredak.

"Radujem se utakmici protiv Napretka, drago mi je što se igra na Marakani i što ću moći ponovo da uživam u sjajnoj atmosferi, koju samo naši navijači mogu da naprave. Na narednom meču ćemo proslaviti i 61. rođendan naše Marakane, kuće svih zvezdaša. Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina", rkao je Radonjić.

Pred crveno-belima je naporan ritam utakmica, a brzonogi fudbaler veruje u sjajnu podršku navijača.

"Očekuje nas gust raspored i izuzetno teške utakmice. Prvo je pred nama meč protiv Napretka, zatim Liga šampiona i večiti derbi. Biće nam potrebna podrška naših zvezdaša. Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom, verujem da će doći da nas pozdrave i da ćemo i u narednom periodu zajedno ostvarivati sjajne rezultate. Dobio sam mnogo poruka tokom leta, a naročito kada sam se vratio u Zvezdu. Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan. Pozivam ih i ovom prilikom da dođu na stadion, radujem se da ih vidim u velikom broju na Marakani", zaključio je Radonjić.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

15 h

Novo Sport Video Menu