Nova vest
Fudbal 1

7.9.2024.

13:10

Zvezda časti navijače

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će biti besplatan ulaz za sve navijače na utakmicu protiv Napretka 14. septembra.

Izvor: Tanjug

Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće Napredak iz Kruševca 14. septembra od 19 časova, u meču osmog kola Superlige Srbije.

Kako se navodi u saopštenju "crveno-belih" povod za bespatan ulaz biće proslava 61. rodjendana stadiona "Rajko Mitić".

"Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja. Crveno-beli dres je po drugi put zadužio ljubimac navijača Nemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u naš klub, ali i veliku želju svih navijača. Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi", prenosi klupski sajt.

Iz Zvezde podsećaju da je nedavni plasman u Ligu šampiona još jedan od razloga da navijači dodju na stadion u što većem broju i podrže fudbalere pred utakmicu protiv Benfike.

"Uspešan period je iza nas, a razlog za slavlje je i plasman u Ligu šampiona, te je meč protiv Napretka izuzetna prilika da pružimo vetar u ledja našim igračima i podržimo ih pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju koju će odigrati protiv Benfike", stoji u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije.

Zvezda se nalazi na prvom mestu u SLS, ima 16 bodova i utakmicu manje. Napredak je na devetoj poziciji sa osam bodova.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

1 h

Novo Sport Video Menu