Nova vest
Fudbal 9

5.9.2024.

19:22

FSS kaznio Lolu Smiljanića

Trener omladinaca Partizana Milan Lola Smiljanić dobio je kaznu od Fudbalskog saveza Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
FK Partizan

Trener crno-belih je isključen zbog pokušaja nasrtaja na sudiju Dejana Trifkovića pošto je prema njegovom mišljenju propustio da pokaže crveni karton fudbaleru Crvene zvezde pošto je kao poslednji igrač odbrane srušio napadača Partizana.

Nastala je gužva, nekolicina igrača se napla na zemlji, ali srećom je izbegnuta opšta tuča.

FSS je kaznio Milana Lolu Smiljanića i oglasio se saopštenjem.

"Milanu Loli Smiljaniću dva meča suspenzije! Trener omladinaca Partizana će morati u kasu FSS da uplati još 30.000 dinara zbog ulaska u konflikt sa sudijama na utakmici protiv Crvene zvezde. Milan Lola Smiljanić trener omladinaca Partizana kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i 30.000 dinara. Mladi stručnjak je na meču juniora protiv Crvene zvezde ušao u konflikt sa sudijama, a disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije poslali ga na mini odmor. Na istoj utakmici isključeni su predstavnik domaćina Dejan Stanković i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović. Oni će biti iza ograde u narednom kolu", naveli su iz FSS.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @oml_adinskeligesrbije

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

17 h

Novo Sport Video Menu