Nova vest
Fudbal 26

5.9.2024.

11:20

Puma postao višak u Zvezdi, Panamci se odmah "uhvatili" za rasizam

Odlazak Panamca Pume Rodrigesa iz redova Crvene zvezde posle svega dva i po meseca, i dalje je tema u pojedinim medijima.

Izvor: Sport Klub

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Panamski novinar Emanuel Espino oglasio se na društvenim mrežama rekavši kako su razlozi za njegov odlazak iz Crvene zvezde rasizam i kašnjena u isplatama.

Objava Espina našila je na društvenim mrežama na žestoke reakcije navijača Crvene zvezde koji su mu zamerili pre svega na optužbi za rasizam.

Tako nešto apsolutno ne može da stoji kada se ima u vidu koliko stranaca defiluje poslednjih sezona kroz tim crveno-belih.

Navijači su mu poručili da su u upravi shvatili da on nema kvalitet za Ligu šampiona, te da je to razlog prevremenog rastanka.

Nije nemoguće da je došlo do određenog kašnjenja u dinamici isplata i da je to izbacilo iz koloseka fudbalera iz Paname.

Ipak, jasno je da posle svega ni Puma, ali ni članovi stručnog štaba srpskog šampiona nisu bili na istim talasnim dužinama.

Tokom avgusta se pominjalo kako je rastanak sasvim moguća opcija i to se i dogodilo.

Puma je imao punudu nekoliko klubova, pre svega iz Meksika i na kraju se odlučio da potpiše za Leon.

Podeli:

Komentari 26

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu