Nova vest
Fudbal 0

4.9.2024.

18:33

Piksi o Šurbatoviću i Tanjgi: "Ne bih da repliciram preko medija"

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi govorio je o otkazima u FSS, ali o svemu što je došlo nakon što su Jovan Šurbatović i Miroslav Tanjga ostali bez posla.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

FSS ih je u utorak razrešio dužnosti, a nakon odlaska i z krovne kuće srpskog fudabla, Šurbatović i Tanjga su izneli su teške reči na račun selektora Srbije.

"Znate kako, ne bih hteo da dajem bilo kakve komentare i repliciram preko medija. Svako ima pravo da kaže šta želi, šta misli, šta hoće. Na tamo bih se zaustavio. A, što se problema tiče u srpskom fudbalu, imamo ih za izvoz. Od mog dolaska, stalno su problemi prisutni. Ništa ne iznenađuje. Ne bih da komentarišem, polemišem i da repliciram bilo kome. Ja sam trener, fokusiran sam, niti se bavim kadrovskim pitanjima, niti rešenjima, niti vodim politiku FSS-a. To se za jednom i za uvek zna. Ne volim da se moje ime pominje i meša u te stvari. To je tendeciozna stvar koju ne razumem. Ja sam trener i bavim se timom, gledam da uradim posao što bolje mogu", rekao je Piksi.

Pročitajte još:

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

8 h

Novo Sport Video Menu