Nova vest
Fudbal 1

4.9.2024.

18:21

Nove muke za Piksija – bez dua na Špance, još jedan pod znakom pitanja

Miloš Veljković i Nemanja Maksimović neće biti na raspolaganju fudbalskoj reprezentaciji Srbije za mečeve protiv Španije i Danske u Ligi nacija, saopštio je danas selektor "orlova" Dragan Stojković.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

 "Veljković i Maksimović su se zbog povreda vratili u klubove i neće biti na raspolaganju za Španiju i Dansku. Pod znakom pitanja je i Aleksa Terzić", izjavio je danas Stojković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

Stojković na mečevima protiv Španije i Danske neće moći na računa ni na Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića, koji su ranije otkazali zbog povreda, dok Dušan Vlahović neće igrati na prva dva meča u Ligi nacija zbog privatnih problema.

"Ovo će biti šansa nekim igračima da debituju, i to u kakvoj utakmici, protiv Španije, prvaka Evrope", dodao je Stojković.

Srbija će 5. septembra od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Španiju u meču prvog kola grupe A4 Lige nacija.

"Orlovi" će 8. septembra u drugom kolu grupe A4 LN gostovati selekciji Danske u Kopenhagenu.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Dosta je bilo izvinjenja"

Tokom poslednjih 20 godina Zakerberg i Facebook prošli su kroz brojne uspone i padove, a zbog jedne stvari osnivač ove kompanije naročito žali.

Zimo

13:30

8 h

Novo Sport Video Menu