Nova vest
Fudbal 14

3.9.2024.

18:02

"Nisam otišao iz Partizana kako sam želeo – hvala Duljaju" FOTO

Doskorašnji fudbaler Partizana Mateus Saldanja karijeru će nastaviti u mađarskom Ferencvarošu, a povodom odlaska iz Humske oglasio na Instagramu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Iako je prethodno pozdravnu poruku dao za sajt Partizana, u kojoj je istakao da mu je žao što napušta Beograd i da će mu sve nedostajati, javljanje na društvenim mrežama bilo je opširnije.


"Želim da vam se zahvalim za sve što smo prošli zajedno, za sve što ste učinili da postanem profesionalac i osoba kakva sam danas. Prošli smo kroz mnogo dobrih trenutaka, ali to nije bilo dovoljno da stvorimo nešto večito. Nadam se da ću jednog dana moći da se vratim i ponovo živimo te trenutke. Strastven sam u vezi sa svime što smo izgradili tokom ove godine zajedno", napisao je Saldanja na Instagramu.


Od njegovog ugovora sa mađarskim šampionom, crno-belima na ime obeštećenja pripala suma od četiri miliona evra i 20 procenta od naredne prodaje.

"Ne odlazim na način na koji sam zamišljao i želeo, ali je bilo neophodno, iako sam imao i druge osećaje… Klub je doneo druge odluke, i neke od njih nisu bile uspešne, posebno u vezi sa mnom kao igračem. Želim da se zahvalim svim direktorima i partnerima što su me tako dobro dočekali od prvog dana u Beogradu, i želim da se zahvalim treneru Igoru na pomoći tokom mog puta u Partizanu. Nadam se da me nikada nećete zaboraviti, jer vas nikada neću zaboraviti! Kada imate dijamant, činite sve da ga zaštitite i učinite da sija još jače", stoji u objavi Saldanje.

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu