Nova vest
Fudbal 47

3.9.2024.

11:52

To je to – Radonjić i Krunić na "Marakani"!

Nemanja Radonjić i Rade Krunić će i definitivno potpisati ugovor sa FK Crvena zvezda, javljaju srpski mediji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Kako navodi "Mozzart sport", Radonjić se vraća na "Marakanu" uz ugovor na tri godine.

Dugogodišnji igrač Torina je dugo bio u pregovorima sa Zvezdom, ali i još nekim klubovima, ali je na kraju uspeo da se vrati tamo gde je sve počelo za njega.

Krilni napadač se u crveno-beli dres vraća posle šest godina, kada je za 12 miliona evra prešao u francuski Marsej. Nakon toga je, pored Torina, igrao i za Hertu, Benfiku i Majorku.

Minulu sezonu proveo je u Španiji, a s obzirom da klub sa Majorke nije iskoristio otkupnu klauzulu od 3 miliona evra, iz Torina mu je poručeno da krene u potragu za novom sredinom.

Pomenuti portal piše da je Zvezda za Radonjića pristala da plati "simboličnu svotu novca za obeštećenje".

Sa druge strane, "Sportal" piše da je sve dogovoreno i sa Radetom Krunićem, koji stiže iz Fenerbahčea kao slobodan igrač, ali uz klauzulu od 50% od sledećeg transfera.

Krunić dolazi kao zamena, ili jedna od zamena za In-Beoma Hvanga, koji je prešao u holandski Fejenord.

Krunić, inače reprezentativac BiH, karijeru je počeo u Sutjeskoj iz Foče i Donjem Sremu, a kasnije je igrao za Veronu, čačanski Borac, Empoli, pa onda i Milano i Fenerbahče, odakle dolazi u Beograd.

U turski tim je stigao u januaru, odigrao 22 utakmice i postigao jedan gol, ali ove sezone nije bio u najužnim planovima trenera Žozea Murinja.

Podeli:

Komentari 47

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu