Nova vest
Fudbal 23

2.9.2024.

21:34

Emotivno pismo Hvanga posvećeno svim navijačima Zvezde – naučio je čak i ćirilicu FOTO

In-Bom Hvang se emotivnim rečima oprostio od Crvene zvezde i njenih navijača.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Korejac je novi fudbaler Fejenorda, što je klub i ozvaničio, a nedugo potom je na zvaničnom nalogu In-Bom Hvanga osvanulo emotivno pismo svim navijačima Crvene zvezde, ali i trenerima i upravi.

"Drage Delije i svi članovi Zvezdine porodice, pre svega hvala mnogo što ste potpisali sa mnom ugovor pre godinu dana dok sam imao problema. Hvala vam mnogo što ste mi pružili šansu da podignem dva trofeja na kraju prošle sezone, koji su mi bili prvi u karijeri.

Hvala vam mnogo za „igrača sezone“, titulu koju ste mi dali prošle sezone. I hvala vam što ste napravili izuzetnu atmosferu na Marakani prošle srede, što je bila moja poslednja utakmica u crveno-belom dresu. Prošlo je samo godinu dana otkako sam počeo da pravim uspomene sa svima vama, ali osećao sam se kao da sam kod kuće zbog ljubavi i bezuslovne podrške koju ste mi pružili. Zauvek ću biti zahvalan na tome. Bila mi je velika čast što sam bio deo ovog velikog kluba.

Ne mogu da prestanem da vam svima kažem hvala: upravi, glavnom treneru, pomoćnicima, svim igračima sa kojima sam delio svlačionicu i navijačima. Ovaj klub će uvek ostati u mom srcu.

Želim vam svu sreću i molim vas dobro pazite na mog korejskog dečaka Seola. Хвала“, napisao je Korejac na svom zvaničnom nalogu na Instagramu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 황인범 (@inbeom_hwang6)


 

Podeli:

Komentari 23

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu